1 + Dezumidificatoare de Aer Profesionale Industriale

By Ionela Ungureanu

Dezumidificatoare de Aer Profesionale Industriale

Dezumidificatoare profesionale industriale ajuta ca aerul din interiorul unei incaperi nu trebuie sa fie prea uscat, dar mai ales nu prea umed. Aceasta se aplica atat camerelor industriale, comerciale, cat si camerelor private. La urma urmei, un climat de camera echilibrat nu se dovedeste avantajoasa doar pentru structura cladirii si pentru produsele sensibile, ci si pentru fiintele umane.

Dezumidificatoarele industriale cu desecant industrial pastreaza continutul de apa al aerului la un nivel moderat, exact asa cum isi doreste utilizatorul.

Dezumidificatoarele profesionale sunt potrivite pentru toate aplicatiile de uscare si functioneaza intr-un mod curat si de incredere. Dezumidificatoarele industriale sunt concepute pentru a asigura procesul de productie si produsele si pentru a pastra valoarea masinilor, inventarului si cladirilor. Se caracterizeaza printr-o performanta de dezumidificare flexibila si ridicata chiar si in punctele de roua scazute.

Dezumidificatoarele cu condensare industriala sunt utilizate in mare parte in sectorul comercial si industrial ori de cate ori este nevoie de o solutie de dezumidificare permanenta si, in special, fiabila.

Toate acestea impresioneaza printr-o performanta ridicata de dezumidificare la costuri de operare reduse. Desigur, tehnologia de uscare a condensului incercata si testata este disponibila si intr-un design mobil.

Dezumidificatoarele de condensare mobile si uscatorii de constructii pot face fata aplicatiilor flexibile - fie pentru restaurarea daunelor cauzate de apa, dezumidificarea proprietatilor, pentru utilizarea pe santiere, in spatii de depozitare sau camere private.

Reduce timpul de eliminare a umezelii, regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri. Reduce cheltuielile de intretinere si depozitare si contribuie la scaderea cerintelor de incalzire. Design ergonomic pentru manevrare si transport.