Sfaturi pentru păstrarea perdelelor de duș Curățați

By Ionela Ungureanu

Daca aveti o baie in baie, veti avea nevoie de o pereche de pentru perna de dus . Din păcate, perdeaua nu rămâne curată pentru o lungă perioadă de timp. Mizeria și mucegaiul s-au așezat rapid și au făcut ca perdeaua să fie urâtă. Aflați cum să păstrați curățarea strălucire în acest articol.

După cumpărarea unei noi perdele de duș, există o mulțime de distracție. Pardoseala poate avea un design frumos și se potrivește perfect cu restul băii. După câteva săptămâni, modelul este abia vizibil, culoarea sa schimbat, var și săpun pete sunt vizibile și cortina se simte dur. Cine nu îndepărtează prima murdărie rapid, riscând formarea de mucegai și a mucegaiului pete.

Mucegai Alarm

Fiecare perdea este vulnerabil împotriva mucegaiului și a murdăriei care poate preveni nimeni. Motivul: Umiditatea se acumulează în riduri în fiecare zi. Oricine care curăță în mod regulat protecția împotriva stropirii se va bucura mai mult de el. Cea mai mare problemă este faptul că după duș, în baie este o umiditate , iar perdelele se usucă încet. În această condiție se formează rapid mucegaiul și mucegaiul ușor. Suspendarea după fiecare duș este greoaie și, prin urmare, nu este un truc practic. În schimb, este important să ventilați baia astfel încât perdelele să se usuce cât mai repede posibil. În plus, ar trebui să utilizați perdeaua de la duș după fiecare duș ștergeți uscat .

Evitați lipirea perdeaua de la duș

Mai ales enervant și inconfortabil este atunci când cortina în duș ferm desenată în diferite părți ale corpului . Motivul pentru aceasta este simplu: Când se face duș, aerul cald, încălzit de apă caldă, se ridică în vârf. Pentru a compensa, aerul rece curge din exterior în duș și face perdea de duș un fraier enervant. Proprietarii căzi metalice smălțuite pot rezolva rapid această problemă: prin utilizarea unor magneți simpli , ei pot ține perdeaua departe de corp. O altă posibilitate este atașarea de greutăți de plumb, care este disponibil în retailerii cortina, pe Vorhangsaum.

8 sfaturi pentru o perdea de dus curat

Înainte de a închide perdele de dus după cumpărare, ar trebui să le pună în apă sărată, astfel încât acestea să ia pentru a elibera orice mucegai pe. la o perdea de var, ar trebui să-l pulverizați în mod regulat cu spumă de baie, se lasă timp de câteva minute, apoi acestea și buzz off. Alternativ De asemenea, sifon pentru a trata cortina. este curat perdeaua de la duș cu o perie și apoi editați cu oțet sau suc de lămâie, apoi bacteriile pot ucide în mod eficient. O mulțime de perdele de duș pot fi spălate în mașina de spălat la 30 °. Ar trebui să selectați cu siguranță programul de spălare fină, dar nu efectuați ciclul de centrifugare. Important: Nu utilizați alte articole de spălare în timpul spălării. După duș, ar trebui să trageți întotdeauna protecția împotriva stropirii. În riduri se vrea să se răspândească mucegaiul și germenii. Ventilarea băii este, de asemenea, importantă. Pentru o protecție suplimentară, curățătorii de sticlă cu nano-efect. Agentul de curățare acoperă perdelele cu un strat de protecție care permite scurgerea apei. Acest lucru permite ca perdelele să se usuce mai repede și îngreunează mutarea. Protecția alternativă a detergenților pentru sticlă este uleiul pentru copii. Este neutră din punct de vedere al pH-ului și nu are ingrediente agresive. Cine freacă perdea lui duș înainte de prima utilizare cu ulei creează o protecție, rola de pe reziduul de săpun și apă. În cazul în care cortina deja ușor afectate, puteți crea garda stropi într-o găleată de apă, cu mucegai sau clor curat și Lăsați-o să funcționeze noaptea. Agenții ucid fungii și bacteriile, cu un clor purificator care ușurează cortina puțin. Aceste produse de curățare agresive sunt o soluție de urgență când eșuează o lămâie și oțet.

Artikelbild: © violetblue / Shutterstock