Curatatorie perdele si fete de masa

By Ionela Ungureanu

Curatatorie perdele si fete de masa Bucuresti – Va recomandam sa nu incercati sa spalati perdele si draperii acasa sau sa curatati fete de masa. Masina de spalat si uscat va fi supraincarcata si foarte solicitata. Celsius Clean detine masini de spalat hainele profesionale si tehnologia spalarii hainelor ( si a perdelelor) adecvata.

Exista probabilitatea foarte mare ca draperiile si perdele sa nu fie bine curatate intrucat masina dumneavoastra nu are capacitatea necesara.

In cazul in care sunteti reprezentantul unei persoane juridice trebuie sa cunoasteti ofertele noastre. Contactati-ne pentru a afla mai multe despre serviciile de spalatorie restaurante si hoteluri.

Alaturi de acestea oferim si servicii de curatatorie haine, spalatorie covoare si mochete. Multe institutii inclusiv spitale, scoli si cantine ne pot solicita sprijinul pentru curatarea lenjeriilor de pat, prosoapelor si halatelor

Curatatorie perdele si fete de masa Bucuresti – Echipa

Spalatoria nostra profesionala (spalatorie perdele si draperii, curatatorie fete de masa) Celsius Clean are o vasta experienta in spalarea perdelelor. Echipa noastra se doreste cea mai buna firma de curatat perdele din Bucuresti (curatatorie perdele si draperii Bucuresti)

Acordam multa atentie si fetelor de masa (curatatorie fete de masa Bucuresti) indiferent de materialul din care sunt confectionate.

Suntem prezenti si in Bragadiru, judetul Ilfov – nu ezitati sa ne solicititati ajutorul oricand aveti nevoie de perdele si fete de masa impecabile (curatatorie perdele Bragadiru si curatatorie perdele Ilfov )

Ne puteti gasi pe internet folosind expresiile: curatatorie fete de masa Bragadiru ori curatatorie fete de masa Ifov.

In orice clipa veti hotara sa ne incredintati pentru curatare perdele, draperi sau fete de masa, noi vom fi pregatiti . Va furnizam cele mai bune servicii de spalatorie perdele (spalatorie fete de masa).

Curatatorie perdele si fete de masa Bucuresti – Procedura

Specialistii Celsius Clean expertizeaza perdelele, draperiile si fetele de masa cu multa atentie. Sun t axati, in principal, pe tesatura acestora, uzura si culori.

De asemenea, se tine cont si de vechimea petelor si de alte impuritati ce sunt depuse pe acestea. Echipa stie foarte bine modul cum se scot petele dificile.

Perdelele si fetele de masa sunt articole delicate, uneori sunt adevarate opere de arta. Acestea pot avea elemente de design spectaculoase, materiale rare si broderii scumpe.

Unele sunt de o vechime si valoare deosebita, cu motive traditionale deosebit de pitoresti. In aceste conditii, este nevoie sa se faca un triaj preliminar spalarii perdelelor si fetelor de masa.

Cand toata aceasta cercetare amanuntita este considerata incheiata se vor trage concluziile. Acum decidem cum se spala perdele si cum se spala fetele de masa.

In principiu perdelele, draperiile si fetele de masa sunt curatate prin metoda wet cleaning . Aceasta inseamna curatarea umeda a perdelelor ( curatarea umeda a fetelor de masa).

In aceasta situatie textura acestora este rezistenta si poate fi supusa acestei metode de spalare a perdelelor.

Atunci cand tesaturile sunt deosebit de fragile sau din materiale ce nu comporta utilizarea apei vom trece la curatarea chimica a perdelelor . La fel decidem si curatarea chimica a fetelor de masa .

Hotaram si ce solutii de inlaturare a petelor de pe perdele (indepartare pete fata de masa) sunt cele mai potrivite.

Curatarea perdelei, curatarea draperiilor sau a fetei de masa cuprinde si setarea unui program de curatare a perdelelor (program spalare perdele). Bineinteles avem si programe de curatare a fetelor de masa (program spalare fete de masa).

Curatatorie perdele si fete de masa Bucuresti – Procesul de uscare.

Uscarea perdelelor sau uscarea fetelor se face cu utilaje profesionale Schulthess. Vom folosi programul de uscare a perdelelor (uscarea fetelor de masa) adecvat materialelor.

Profesionistii Celsius Clean vor stabili cel mai bun timp de uscare si conditiile de umiditate necesare.

Curatatorie perdele si fete de masa Bucuresti – Alte tratamente

Cand este cazul, inalbirea fetelor de masa sau inalbirea perdelelor (albirea draperiilor) se face cu Qxigen activ. Noi nu utilizam clor. Cand este nevoie putem recurge la metoda de spalare cu dezinfectare .

Dezinfectare perdelelor sau dezinfectarea fetelor de masase face la temperaturi intre 40 si 95 grade Celsius.

Tratarea perdelelor si draperiilor (tratarea fetelor de masa) presupune tratamente suplimentare precum : apretare fete de masa.

Se pot aplica tratamente anti-pete ( tratamente fete de masa antipete). Sunt disponibile si tratamente anti-molii (tratamente antimolii perdele) . Oferim si tratamente anti-acarieni.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.

Evitati sa mai pierdeti timpul , apelati la firma Celsius Clean – curatatorie perdele si fete de masa.