Cum Curățați O Căptușeală Pentru Perdele De Duș

By Ionela Ungureanu

Este dificil să te simți curat după duș, dacă căptușeala dvs. de duș este murdară. Căptușelile sunt ieftine pentru a înlocui, dar spălarea ta este mult mai durabilă.

colorblocked-baie-mld108408

Curățați un strat de vinil, nylon, bumbac sau cânepă spălându-l automat în apă caldă și detergent ușor. Apoi agitați și schimbați căptușeala pentru a se usca - nu o așezați în uscător. Lăsați-le o garnitură bună la începutul fiecărui sezon.

Spălați manual căptușeala dacă eticheta de îngrijire nu recomandă spălarea mașinii (sau nu există o etichetă de îngrijire). Luați perdeaua în afară și frecați-o cu o soluție de 10 părți apă într-o parte înălbitor de clor, folosind o perie cu perie de plastic. Lăsați-l să se usuce la soare până când orice mucegai sau decolorare s-a estompat, apoi clătiți. Agitați bine și schimbați.

Împiedicați scufundarea prin tăierea căptușelii de duș, astfel încât să nu trageți pe podeaua dușului, acest lucru va împiedica praful și umiditatea să nu fie prinși în ea. După duș, scuturați cât mai multă apă și trageți căptușeala închisă, astfel încât umiditatea nu se poate colecta în pliuri.

Mai multe despre Perdele de duș

Cum să tăiați perdelele de duș Faceți o perdea de duș cu blocare color (ca cea de mai sus!)