Această grădină purificatoare de aer filtrează aerul într-un mod natural »

By Ionela Ungureanu

Doriți să îmbunătățiți calitatea aerului în casa dvs. și să o faceți să arate frumos? Purificatorul de aer Smart Garden Respira face acest lucru și multe altele. Acest frumos purificator de aer vă curăță aerul cu ajutorul plantelor și chiar adaugă umiditate suplimentară. Consultați această postare pe blog pentru a vedea cum acest gadget vă poate face casa un loc mai natural și mai sănătos.

Întrebați orice designer de interior și vă vor spune; casa ta are nevoie de o plantă. Verzile vibrante și frunzele texturate oferă o senzație liniștitoare și un contrast binevenit cu alte articole mai artificiale din casa ta. Și în zilele noastre, puteți adăuga chiar și plante funcționale în casa dvs. Vorbim despre un produs numit Grădina purificatoare de aer inteligentă Respira. Este o grădină interioară care aduce natura în casa ta și folosește un proces cunoscut sub numele de biofiltrare pentru a purifica aerul.

Grădină purificatoare de aer inteligentă Respira într-un apartament

Respira este un produs frumos. Arată ca un șevalet care prezintă plante și are un design modern, geometric. Vine în două culori: alb și negru mat, deci se va amesteca cu aproape orice interior. Și cu posibilitatea de a comuta între un suport din oțel inoxidabil sau de a-l monta pe perete, este un gadget pe care îl puteți personaliza pentru a se potrivi spațiului dvs. În cele din urmă, dacă nu aveți un deget verde, puteți alege dintre paletele de plante ale companiei pentru a primi o plantă selectată cu expertiză la ușa dumneavoastră.

Purificator de aer inteligent pentru grădină Respira într-un birou

Cum funcționează această grădină interioară?

Potrivit paginii Indiegogo a companiei, aerul este aspirat activ prin partea superioară a produsului, eliminând praful și particulele mai mari. Apoi trece prin zona rădăcinii biologic active a plantelor. Acolo, organismele ajutătoare captează și distrug substanțele chimice și toxinele din aer, precum și poluarea aerului interior pe care altfel l-ați fi inhalat. Aerul filtrat natural este apoi eliberat din partea frontală a dispozitivului.

Grădină purificatoare de aer inteligentă Respira într-un birou modern

Conectați acest purificator de aer la grădina dvs.

Respira este compatibil cu IoT. Aceasta înseamnă că puteți conecta sistemul la rețeaua dvs. de acasă pentru a monitoriza calitatea aerului și sănătatea plantelor oriunde vă aflați. Este o caracteristică care vă permite să vedeți exact cât de sănătos este aerul din casa dvs. și să urmăriți ce plante expuneți la acesta. Dacă există alerte, acestea vor fi trimise direct pe telefonul dvs. sau comunicate prin sigla Respira intermitentă.

Purificator de aer inteligent Garden Respira în uz

Umidificați-vă aerul cu grădina inteligentă

Aerul uscat poate fi o problemă în casă, mai ales iarna. Din fericire, această grădină purificatoare de aer adaugă o doză sănătoasă de umiditate în aer. Astfel, vă puteți reduce riscul de sângerări nazale, piele uscată și tuse. Acest gadget folosește și răcirea prin evaporare, menținând temperatura scăzută.

Reduce-ți stresul

Este cunoscut faptul că ierburile vă pot îmbunătăți starea de spirit. Studiile arată că o casă plină de plante poate îmbunătăți bunăstarea pacienților cu inimă și plămâni. Iar grădinăritul și îngrijirea plantelor vă ajută să vă concentrați gândurile asupra lucrurilor stresante care se pot întâmpla în viața voastră. Așadar, cu Respira în casă, vă puteți bucura de aceste beneficii ori de câte ori instalați acest purificator de aer pentru grădină.

Reconectează-te cu natura

Oamenii au evoluat printre plante, deci este logic să le includeți în locuințele dvs. actuale. Compania consideră că, din moment ce oamenii sunt determinați să se conecteze cu natura, produsul lor este un mod simplu și estetic de a face acest lucru. La urma urmei, când aveți plante în casa dvs., este un memento mereu prezent al frumuseții naturii.

Dormi mai ușor

Ai probleme cu adormirea sau adormirea? Creatorii Respira scriu că produsul lor poate ajuta. Deoarece calitatea aerului din dormitorul dvs. vă poate afecta somnul, acest lucru este ceva de luat în considerare. Când instalați acest purificator de aer de grădină în dormitor, puteți monitoriza și menține o calitate optimă a aerului. La rândul său, acest lucru vă face mai ușor să respirați și să dormiți.

Grădina este ușor de utilizat

Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la întreținerea acestei grădini de purificare a aerului. Este destul de autonom. Din cutie vine cu o lumină LED de 15 wați pentru a ajuta la creșterea în orice cameră. De asemenea, sistemul se udă și trebuie să umpleți bazinul la fiecare 10 zile. La fel, injecția automată de nutrienți necesită înlocuire doar la fiecare șase luni, iar prefiltrul care captează praful și particulele mari este reutilizabil. În cele din urmă, un ecran LCD de 5 inci simplifică gestionarea întregului sistem.

Alegeți dintre palete frumoase de plante

Puteți umple Respira cu florile și verdețurile dvs. preferate. Sau puteți alege din creșa online a companiei de paleți pentru plante. Se compune din trei sortimente: Tropical, Pothos și Vibrant. Fiecare are plante inspirate din acești descriptori.

Purificatorul de aer Smart Garden Respira este un plus natural și plăcut pentru orice cameră din casa ta. Dar nu este doar drăguț; oferă, de asemenea, un serviciu util, scăpând casa de toxine și particule dăunătoare din aer. Cu tehnologia sa de biofiltrare, acest dispozitiv inteligent pentru casă folosește plante pentru a filtra în mod natural aerul și a adăuga umezeală. Este un mod reinventat de a purifica aerul din casa ta și de a ține natura aproape.

Grădina inteligentă de purificare a aerului Respira costă 672,55 USD și o puteți precomanda pe Indiegogo. Care sunt modalitățile tale preferate de a aduce natura în casa ta? Spuneți-ne despre acestea în secțiunea de comentarii.